Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Utmaning

Väsby Promotion är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar, stora och små företag, föreningar och offentlig verksamhet. De arbetar för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för företagande och entreprenörskap i Väsby. Det görs genom att erbjuda en mötesplats och ett nätverk för idé- och affärsutbyte, kunskap och påverkan, men också genom att fungera som företagens dörröppnare och representant i näringslivs- och utvecklingsfrågor i Väsby.

För att hålla koll på alla sina medlemmar och aktiviteter som görs behövs det IT system som stöttar detta. Tidigare hade Väsby Promotion en egen byggd access databas som behövde bytas ut.

Lösning

Väsby Promotion vände sig till ITO Nordic för hjälp. Lösningen blev ett avtal kring ett webb baserat CRM system. Detta system ger stöd inom att se varje medlems
kontakt information, aktivitetshantering för varje utförd aktivitet, filområde samt Epost.

Systemet är även förberett att ta hand om Väsby promotions bokföring samt medlemsfakturering.

Väsby Promotion valde även en A4 färgmultiskrivare för utskrift och skanning.

Resultat

Det webbaserade CRM systemet som ITO Nordic tillhandahåller förser Väsby Promotion med exakt information om respektive medlem samt ökad tillgänglighet av deras filer och deras system hos medarbetarna.

”ITO har hjälpt till att säkra våra viktiga filer, vi har koll på våra medlemmar så vi kan ge riktade budskap och ett fullt stöd till respektive medlem ITO hjälper oss med.”

Som partner agerar ITO Nordic alltid snabbt och kompetent för att säkerställa att tjänsten fungerar smärtfritt. Vi värderar dem högt som leverantör.

ITO Nordic är alltid är lätta att få tag på, och otroligt trevliga. Det gör mig som kund glad”

ylva

”ITO Nordic har givit oss verktyg för att få full kontroll med vårt nya CRM!”

Ylva Källstedt, Väsby Promotion