Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Utmaning

EasyPark är en ledande leverantör av mobila nytto- & betaltjänster med fokus på parkering. EasyParks tjänster gör parkering mer bekvämt, effektivt och ekonomiskt – för bilisten, företaget denna arbetar på och för ägaren av parkeringsytan. Easypark är idag ca 170 medarbetare

Eftersom att EasyPark har kontor på 6 europeiska marknader är möjligheten till en säker och effektiv kommunikation länderna emellan av högsta vikt.

”Den stora utmaningen vi hade innan lösningen var att företaget växte och medarbetare började kommunicera med olika tillgängliga verktyg på internet, vilket medförde en sämre kvalitet med hackande bild och ljud. Detta i kombination med att det interna nätverket hade för låg kapacitet att ta hand om mängden data som strömmade genom kablarna. Både medarbetare och leverantörer upplevde frustration.”

Lösning

Easypark vände sig till ITO Nordic om hjälp. Lösningen blev ett nytt
ITO Nordic-övervakat data nätverk med större kapacitet samt videokonferens system med tillhörande videoklient programvara till samtliga anställda. Lösningen rullades ut i hela Europa och även till Australien. Lösningen inkluderar även möjligheten att använda smartphones, läsplatta samt bärbar dator. Easypak har även valt ITO Nordic till sin leverantör inom multi skrivare.

Resultat

Videokonferenssystemet samt datanätverket ITO tillhandahåller förser EasyPark-gruppen med hög kvalitet på kommunikation samt ökat tillgängligheten hos medarbetarna. ITO har hjälpt till att sudda ut de geografiska gränserna inom företaget. Som partner agerar ITO alltid snabbt och kompetent för att försäkra att tjänsten fungerar smärtfritt, vilket gör att de värderas högt som leverantör av denna.”

easyparks-johan-bigersson

”ITO Nordic har hjälpt oss sudda ut de geografiska gränserna!”

Johan Bigersson, CEO, EasyPark Group