Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!

Modernisera ert genomförande av möten – Videokonferenssystem i HD

  • Vill du ha effektivare möten?
  • Du sparar tid och pengar på att slippa resa mellan möten.
  • Enkelt system som alla anställda kan använda.

Kontakta oss

Köp eller hyr ett videokonferenssystem i HD och modernisera ert genomförande av möten

Som entreprenör vet du hur viktigt det är att kunna arbeta effektivt och fokusera på de nyckelområden som får företaget att växa. För att åstadkomma detta krävs det att du ser varje möjlighet, i såväl stora som små situationer i arbetsvardagen.

Möten är vitala för företag som strävar framåt och utvecklas. Det är trots allt människor som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för framgång. Nu kan ni mötas smartare än någonsin förut. Lösningen heter videokonferenser.

Många verksamheter står inför utmaningar som höga resekostnader, långa avstånd och krav på minskad miljöpåverkan. Med ITO Nordics kompletta videokonferenssystem kan ni arbeta både smartare och effektivare samtidigt som ni bidrar till en grönare värld.

Självklart väljer ni om ni vill hyra eller köpa er videokonferensutrustning. Vad som är bäst för just ert företag beror på faktorer som till exempel hur ofta ni har behov av möten och vilken budget verksamheten har. När förändringar sker är ni naturligtvis välkomna att justera ert avtal.

Lättanvända videokonferenssystem i HD

Alla videokonferenssystem från ITO Nordic kan leasas eller köpas med support, service och utbildning under hela avtalstiden. Vi vill att våra kunder ska vara trygga med sitt val av videokonferensutrustning och erbjuder flexibla lösningar som passar just er verksamhet.

Våra system är lätta att använda och ger en gedigen möteskänsla. Vi rekommenderar videosystem i HD men vi har också lösningar för andra behov. Fördelarna med konferenssystem i HD är såväl sociala som virtuella – det känns verkligen som att alla är närvarande i samma rum.

Fördelar med våra videokonferenssystem:

  • Videomötet möjliggör för människor att träffas oftare, även om det är tusentals mil mellan kontoren.
  • Videokonferenssystem är kostnadseffektiva för alla företag. De innebär lägre reskostnader men samma goda resultat som vid möten på plats.
  • Med videosystem känns det som ett verkligt möte. Systemet ger känslan av att alla ”sitter i samma rum”. Detta bidrar till en bättre lagkänsla där alla arbetar mot samma mål.
  • Alla våra system är flexibla och kan användas för många olika behov och typer av möten.
  • Konferenssystemet gör det enkelt att spela in en video som kan distribueras till relevanta mottagare på företaget och inom dess nätverk.
  • Systemen kräver ingen längre utbildning. Alla kan enkelt lära sig de få smidiga knapptryck som behövs för att starta systemet. Behöver ni support finns en tekniker bara ett snabbt telefonsamtal bort. Vi på ITO Nordic låter inte våra kunder vänta.
  • Du kan dela en presentation med de andra som är med på mötet genom att ansluta en skärmkabel till din dator. Detta gör det enklare för samtlig deltagare att följa med i samtalet.

Boka demo

Vill ni veta mer om våra videokonferenssystem i HD? Boka en smidig demo i vårt showroom i Stockholm, så visar vi systemets fördelar och hur ni enkelt sätter igång det.

Vi ser fram emot att hjälpa er till rätt system för just ert företags behov. Välkomna in till en värld av flexibla lösningar och system!

Testa vårt videosystem

Är du intresserad?

CASE – Easypark

logo

Läs mer här

CASE – Jag

logo

Läs mer här

Finansiering

Förutom försäljning av dokument och IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och tjänster erbjuder även ITO
Nordic kundanpassade finansieringslösningar. Finansieringsinformation

×

Finansiering

Förutom försäljning av IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och övriga tjänster erbjuder ITO
Nordic även kundanpassade finansieringslösningar. Detta för att kunna nå målet 100 %nöjda kunder, och för att det är viktigt att alla delar inom en affärsuppgörelse kan hanterassnabbt och smidigt.

De viktigaste argumenten för att hyra

Ett avtal som bland annat täcker kapital, service, försäkring, leverans, installation – det vill säga alla delar i en affärsuppgörelse.

Administrativa fördelar

En kontaktperson och en faktura som visar all kontraktsinformation efter kundens egna önskemål. Detta minimerar antalet fakturor.

Den tekniska utvecklingen

Större möjlighet att uppgradera/byta utrustning under avtalstiden.

Låg kapitalbindning

Bibehållen likviditet och soliditet.
Påverkar inte företagets checkkredit eller banklån.

Idag går ca 90 % av ITO Nordics försäljning via finansieringslösningar. Av dessa väljer 85 % av kunderna operationellt hyresupplägg, medan 15 % väljer ren leasing.