Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Digitala mötesrum – videomöten som fungerar

 • Videomötesplattform som knyter ihop alla lösningar
 • BlueJeans integrerar med Microsoft Teams direkt i Azure
 • Lifesize levererar hård- och mjukvara som hanterar video i 4K
 • Hård- och mjukvara paketerad som tjänst med full service och support

Kontakta oss

Hyr vår tjänst och knyt ihop Microsoft Teams med övriga videolösningar på marknaden

Möjligheterna att hålla distansmöten är idag nästan obegränsade. I konferensrummet har videoutrustningen funnits länge. Fler och fler företag utrustar nu även mindre grupprum med video för spontana samarbetsmöten. Många anställda uppskattar även chansen att kunna jobba hemifrån. Via dator eller mobil är det idag enkelt för användaren att vara tillgänglig för videomöten.

Med funktioner som helt trådlös datorpresentation, möjlighet att digitalisera vilken whiteboard som helst och chans att visa värdefull och schemalagd information på alla skärmar inom organisationen så täcker ITO Nordics tjänster för Digitala Mötesrum in alla moderna behov i ett konferensrum.

De flesta företag jobbar redan med antingen Microsoft Teams eller Google Hangout/Meet. Fortsätt med det. Vår lösning integrerar med dessa och öppnar upp så att Teams och Hangout fungerar med alla andra videomötesplattformar på marknaden. På så sätt kan du ringa in i mötet med Teams, din kollega med BlueJeans och er samarbetspartner med Lifesize, Cisco eller Poly. För att nämna några exempel.

Bäst av allt? Med BlueJeans integrerar vi direkt med Microsoft Azure utan behov av ytterligare serverinstallationer. Och med Lifesize kan du få en bot direkt i Teams. Oavsett hur ditt behov ser ut har vi lösningarna.

Lättanvända videokonferenssystem i 4K

Alla videokonferenssystem från ITO Nordic hyrs som tjänst med full support, service och utbildning under hela avtalstiden. Vi vill att våra kunder ska vara trygga med sitt val av videokonferensutrustning och erbjuder flexibla lösningar som passar just er verksamhet. Vi jobbar idag med två av marknadens bästa lösningar, Lifesize och BlueJeans.

Med Lifesize i konferensrummet får du den absolut bästa videokvalitén som är möjlig idag, 4K eller Ultra HD (UHD), skapad för en upplevelse i mötesrummet som är tio gånger bättre än Full-HD.

BlueJeans samarbetar med Dolby, skapare av världsberömda Dolby Surroundljudet du har hört om du varit på bio eller har ett hemmabiosystem. Kan mycket väl vara bästa ljudet på marknaden.

Med vår lösningar genomför du ett möte utan att oroa dig för att deltagarna kopplas ner, inte kan ringa in eller måste genomlida dålig bild- och ljudkvalitet. Utrusta ditt team med den bästa lösningen, presentera ditt företag på bästa sätt och ge ett bra första intryck med varje samtal.

Fördelar med våra videokonferenssystem:

 • Videomötet möjliggör för människor att träffas oftare, även om det är tusentals mil mellan kontoren.
 • Videokonferenssystem är kostnadseffektiva för alla företag. De innebär lägre reskostnader men samma goda resultat som vid möten på plats.
 • Med videosystem känns det som ett verkligt möte. Systemet ger känslan av att alla ”sitter i samma rum”. Detta bidrar till en bättre lagkänsla där alla arbetar mot samma mål.
 • Alla våra system är flexibla och kan användas för många olika behov och typer av möten.
 • Konferenssystemet gör det enkelt att spela in en video som kan distribueras till relevanta mottagare på företaget och inom dess nätverk.
 • Systemen kräver ingen längre utbildning. Alla kan enkelt lära sig de få smidiga knapptryck som behövs för att starta systemet. Behöver ni support finns en tekniker bara ett snabbt telefonsamtal bort. Vi på ITO Nordic låter inte våra kunder vänta.
 • Du kan dela en presentation med de andra som är med på mötet genom att ansluta en skärmkabel till din dator. Detta gör det enklare för samtlig deltagare att följa med i samtalet.

Boka demo

Vill ni veta mer om våra videokonferenssystem i 4K? Boka en smidig demo i vårt showroom i Stockholm, så visar vi systemets fördelar och hur ni enkelt sätter igång det.

Vi ser fram emot att hjälpa er till rätt system för just ert företags behov. Välkomna in till en värld av flexibla lösningar och system!

Testa vårt videosystem

Är du intresserad?
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

CASE – Easypark

logo

Läs mer här

Finansiering

Förutom försäljning av dokument och IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och tjänster erbjuder även ITO
Nordic kundanpassade finansieringslösningar. Finansieringsinformation

×

Finansiering

Förutom försäljning av IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och övriga tjänster erbjuder ITO
Nordic även kundanpassade finansieringslösningar. Detta för att kunna nå målet 100 %nöjda kunder, och för att det är viktigt att alla delar inom en affärsuppgörelse kan hanterassnabbt och smidigt.

De viktigaste argumenten för att hyra

Ett avtal som bland annat täcker kapital, service, försäkring, leverans, installation – det vill säga alla delar i en affärsuppgörelse.

Administrativa fördelar

En kontaktperson och en faktura som visar all kontraktsinformation efter kundens egna önskemål. Detta minimerar antalet fakturor.

Den tekniska utvecklingen

Större möjlighet att uppgradera/byta utrustning under avtalstiden.

Låg kapitalbindning

Bibehållen likviditet och soliditet.
Påverkar inte företagets checkkredit eller banklån.

Idag går ca 90 % av ITO Nordics försäljning via finansieringslösningar. Av dessa väljer 85 % av kunderna operationellt hyresupplägg, medan 15 % väljer ren leasing.