Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om oss

Det viktigaste för oss på ITO Nordic är att förbättra er verksamhet. Vi skräddarsyr alltid en lösning utifrån era specifika behov, oavsett om ni vill bygga upp en ny plattform eller utgå från en befintlig. Varje samarbete inleds med en noggrann behovsanalys, det ger oss en komplett bild över er situation. Behovsanalysen utgör grunden för det lösningsförslag vi tar fram åt er.

ITO Nordic grundades 2007 av Fredrik Petersen, som har varit verksam i branschen i över sexton år. Nu drivs bolaget av Fredrik tillsammans med Morten Kammer Pedersen och Christoffer Sorner. Idag är vi ett härligt gäng som har riktigt kul tillsammans på jobbet. Vi har tät dialog med våra kunder, anställda och partners.

Trygghet

Vi ger en trygghet till våra kunder med rätt etik och moral – det ger utrymme för vår filosofi som är ”kund för livet”.

En kund sa till mig: ”Fredrik, jag sitter här med fyra olika offerter framför mig. Jag ser ingen skillnad på dessa maskiner, vad skiljer?”. Jag svarade att det inte är någon större skillnad mellan utrustningarna. Den stora skillnaden är den person som du just nu pratar med. Vi gör skillnad. Vi ställer upp när ni ringer och behöver hjälp. Vi har leveranser som når er samma dag. Vi ser till att ni får era utskrifter i tid. Att ni kan vara med på ert viktiga möte över video, eller när något har kört ihop sig med er dator. Vi finns här för er.

Vi erbjuder även utbildning, support, service och finansiering av våra produkter. Slå en signal på 08-55 11 30 00 så berättar vi gärna mer!

Prova oss!

Hos oss får ni möjlighet att prova er skräddarsydda lösning innan ni bestämmer er.

Organisationer vi stödjer

Vi stöttar Våga börja prata med en gåva för deras arbete mot mobbning i skolor.
Vi stöttar WWF med en gåva i deras arbete för en bättre hållbar miljö att leva i. Främst kring deras arbete kring Östersjön.
Vi stöttar Giving people med en gåva för att stötta dom i deras arbete med att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi finns här för dig

webb_fredrik

Fredrik Petersen

VD & delägare

08-55113001
fredrik.petersen@itonordic.se

webb_fredrik

Morten Kammer

Försäljningschef & delägare

08-55113002
morten.kammer@itonordic.se

Christoffer Sorner

Försäljningschef digitala mötesrum & delägare

08-55 11 30 03
christoffer.sorner@itonordic.se