Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
LifeSize Icon Series – Revolutionerande Videokonferens

LifeSize Icon Series – Revolutionerande Videokonferens

Kolla in det hetaste på marknaden vad gäller videokonferenser!

Det har aldrig varit smidigare och mer lättillgängligt än vad det är idag. Glöm alla knappar, inställningar och krångliga adresser. Lika lätt som att hantera en Iphone, om inte enklare! Vi vågar t.om påstå att alla klarar av det!

Med det nya systemet behöver man inte lämna blicken från skärmen, det är oerhört smidigt och enkelt att använda de olika funktionerna med bara en knapp. De olika ikonerna på skärmen är lätta att förstå och följer varandra på ett logiskt sätt.

LifeSize Icon har nu ännu högre upplösning 1080p60 video/1080p, det ingår övervaknings programvara, det kan kopplas till mobila enheter som mobiler och Ipads.  Det finns bekväma funktioner som påminnelser av schemalagda möten, genom bara ett klick är du i mötet! Lika lätt att spela in ett möte! Dessutom behöver man inte hålla reda på en massa nummer för att hitta en ny kontakt, bara sök upp namnet! Det är inga problem att ha ett större konferensmöte med flera parter som tillval.

LifeSize Icon är framtagen för maximal enkelhet och flexibilitet till oslagbart pris. LifeSize ser till kundens omväxlande behov och kan smidigt anpassa systemet därefter. Både hårdvaran och mjukvaran kan uppgraderas när som helst. Man behöver inte köpa ett nytt system för att företagets behov ändras, vi kan då lätt programmera om/uppdatera efter kundens specifika behov.

 

Välkommen in till oss för en demonstration!
2