Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lifesize Cloud

Vill du kunna ansluta alla i din organisation till en enkel, molnbaserad videokonferenslösning?

Bara Lifesize levererar molnbaserade videokonferenser som är så lätta och levande som personliga möten. Säg hej till Lifesize Cloud.

Ingen annan molnbaserad videokonferenslösning gör konferensupplevelsen så enkel, frustrationsfri och dessutom tillgänglig för upp till 40 video deltagare per samtal. Varje deltagare kan vara antingen en enskild person eller ett helt konferensrum fullt av människor, en av många unika möjligheter med Lifesize Cloud. Genom att ansluta Lifesize videosystem och mobila appar till sin enkla molntjänst kan alla, oberoende av plats och enhet, delta i mötet.

Du behöver bara koppla upp prisbelönta Lifesize Icon till Internet och ansluta till Lifesize Cloud. Därifrån kan du bjuda in dina kunder och kollegor att delta i videosamtal, så många som du vill. När Lifesize Cloud laddas ned på en bärbar dator och/eller mobiltelefon, kan användare ansluta till sina möten var som helst, när som helst.

Hur skiljer sig Lifesize Cloud från andra molnbaserade konferenslösningar?

Endast Lifesize Cloud levererar anslutna erfarenhet för alla, på alla enheter. Till skillnad från webbkonferenser låter Lifesize Cloud dig koppla upp dig på det sätt du behöver, på dina villkor. Säg att du når ut till någon bara för att ställa en enkel fråga. Sedan väljer du att eskalera samtalet till ett videosamtal så att du kan gå djupare. Därefter bestämmer ni att ni behöver bjuda in andra, så att ett beslut kan fattas snabbt. Med Lifesize kan du göra allt och du kan göra det på ett ögonblick.

Vi vill inte begränsa dig med alla steg som det brukar ta att boka ett möte. Du kan enkelt ringa vem du vill, när du vill och hur du vill – utan krångel. Alla våra funktioner är standard i Lifesize Cloud, du behöver alltså inte köpa några tillägg. Genom att ansluta Lifesize Icon till vår unika molntjänst ger vi alla en sömlös upplevelse, samtidigt som vi eliminerar de problem och kostnader som är förknippade med att hantera sitt egna videokonferenssystem. Enkelt sagt, vi återuppfinner hur lätt det är för människor att delta i videokonferenser.

Upptäck Lifesize Cloud

Lifesize Cloud fungerar som du gör

Lifesize Cloud är utformad för kommunikation var som helst, när som helst. Klicka för att ringa någon som du behöver prata med eller ha en videokonferens med hela ditt team genom att endast klicka på en knapp – direkt.

Ring namn, inte nummer

Säg farväl till dial-in nummer och koder. Nu kan du enkelt ringa upp folk med ett klick på deras namn och de kan ansluta till din videokonferens från vilken enhet som helst.

Installeras snabbare än en ny TV

Med en Lifesize Icon Video ansluten till Lifesize Cloud kommer ditt kompletta videokonferenssystem igång på ett ögonblick, inte månader.

Allt fungerar automatiskt

Starta upp, anslut din Lifesize-lösning och se allt synkroniseras automatiskt.

Förena människor och konferensrum direkt

Till skillnad från webbkonferenser och andra molnbaserade videokonferenstjänster som kräver att man reserverar ett virtuellt ”rum ” kan du med Lifesize ha möten när du vill. Inga koder, mötesinbjudningar eller rum som behövs.

Lägg till personer med bara ett enda klick

Lifesize Cloud ger en förenklad användarupplevelse, som att lägga till en ny person under samtalet. Klicka på användarens namn och de är med.

Upplev det mest intuitiva gränssnitt som finns

Lifesize Cloud gör allt rätt. Inkludera upp till 25 deltagare per möte och förstora skärmen baserat på vem som talar. Dela enkelt dokument, använd integrerad chatt, ringa alla dina anslutna enheter på en gång, få uppdateringar automatiskt – med mera.

Inget IT-stöd är nödvändigt

Med Lifesize är allt ”plug and play”, till och med brandväggstraverse, säkerhet och datakryptering. Vi har byggt in allt i Lifesize Cloud.

Klicka här för att testa din gratisversion av Lifesize Cloud