Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kan det bli brist på toner till skrivare?

Kan det bli brist på toner till skrivare?

Flera länder har redan nu stängt ner mer eller mindre helt vilket påverkat fabriker där man bland annat tillverkar toner till skrivare. Än så länge har detta inte påverkat just Lexmarks toners (vilket är det tillverkarmärke vi främst jobbar med) och förhoppningsvis kommer vi inte märka av någon avmattning i antal toner på lager. Vi vill dock ändå belysa möjligheten att Coronaspridningen kan leda till att just de leverantörer vi jobbar med får slut på toner. Vi har då ett scenario där Sverige har en något sånär normal förbrukning av tonerkassetter, medan inflödet är delvis eller helt strypt. Många verksamheter måste ha tillgång till tonerkassetter, annars blir det stopp i produktionen.
-Vi jobbar själva på att ytterligare öka på våra lager, säger Jörgen Wonisch, VD på Greenman. Men situationen vi befinner oss i nu är unik och ingen vet vad som kommer att ske.
Från ITO Nordics sida vill vi passa på att öka medvetenheten om detta och finns givetvis tillgängliga om det är så att våra kunder vill ta det säkra före det osäkra och fylla på med toners redan nu.