Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

ITO Nordic AB öppnar upp ITO Nordic AS i Norge

Möjlighet att handla direkt i Norge utan tullavgifter och administrativt besvär

Stockholm 13 maj 2019:  ITO Nordic AB har sedan start 2008 tillhandahållit helhetslösningar inom copy / print, digitala mötesrum och IT för den svenska marknaden. Många av ITO Nordics kunder har även kontor och filialer i övriga nordiska länder. För att underlätta vid beställningar till norska kontor har ITO Nordic nu öppnat upp ITO Nordic AS i Oslo.

– Det här är en naturlig del av vår utveckling som bolag, säger Fredrik Petersen, VD för ITO Nordic. Vårt motto är ”kund för livet” och med det mottot djupt inbäddat i vår företagskultur kändes det självklart att kunna erbjuda våra kunder en enkel och effektiv lösning för att beställa tjänster och hårdvaror för sina norska kontor.

De flesta distributörer på den svenska marknaden har även lager i Norge och med en filial i Norge kan nu ITO Nordic erbjuda alla kunder möjligheten att enkelt beställa direkt via distributörerna i Norge. På så sätt förenklas frakten, det administrativa jobbet med tull och proformafakturor försvinner och antalet leveransdagar kortas ner betydligt.

– Tydliga fördelar med att kunna beställa direkt i Norge för våra kunder med kontor där är kortare ledtider, bättre spårbarhet och större enkelhet, säger Fredrik Petersen. Vi ser fram emot att kunna börja erbjuda dessa tjänster till våra kunder i Norge.

ITO Nordic AB grundades 2008 med huvudkontor i Stockholm. Vi erbjuder helhetslösningar inom copy/print, digitala mötesrum, telefoni, digital signering och IT. Vi hjälper ert företag att nå en högre produktivitet till en lägre kostnad – helt enkelt en så problemfri och ekonomiskt effektiv lösning som möjligt.