Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dator, iPad och iPhone-skärmITO Nordic AB ingår partneravtal med Signr Solutions AB

E-signering ny tjänst i ITO Nordics tjänsteportfölj

 

Stockholm 12 november 2018:

ITO Nordic ingår ett nytt partneravtal med Signr Solutions AB i syfte att tillhandahålla Signr Solutions tjänster för e-signering, elektronisk identifiering och automatiserade dokumentflöden med smarta HTML-formulär. Dessutom kan ITO Nordic även erbjuda sina kunder Signr Solutions lösningar för API-integrationer vilket möjliggör en stor flexibilitet och chans att skräddarsy tjänsten utifrån bolagets unika behov.

– Tjänster för elektronisk signering och identifiering ligger helt rätt i tiden, säger Fredrik Petersen, VD för ITO Nordic. Vi expanderar ständigt vår portfölj av IT-tjänster och efter att ha analyserat marknaden känner vi att Signr Solutions erbjuder de mest stabila, flexibla och framförallt säkra tjänsterna inom detta område.

– Vi är väldigt glada att ITO Nordic väljer att ta in våra tjänster i sin portfölj, säger Andreas Krokbäck som är en av grundarna av Signr Solutions. Vi ser ITO Nordic som en seriös, kompetent leverantör med många nöjda kunder. ITO Nordic har med sin kompetens de förutsättningar vi söker i en samarbetspartner för att kunna presentera våra tjänster på ett representativt sätt.

Med en e-signeringsplattform kan ett företag bli 100% digitalt och helt eliminera papper ur signeringsprocessen. Exempel på användningsområden är offerter, kundkontrakt, anställningsavtal, hyresavtal, serviceavtal, ansökningsformulär och protokoll.

– Tydliga fördelar med e-signering är kortare ledtider, bättre spårbarhet och högre säkerhet, säger Fredrik Petersen.
Med hjälp av Bank-ID kan man säkerställa att endast behöriga personer kommer åt dokumenten som skickas för signering. Vi ser fram emot att kunna börja erbjuda dessa tjänster till våra kunder.

För mer information kontakta Fredrik Petersen på 08-55 11 30 01.