Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Utmaning

Panghus AB är en leverantör av hus och lägenheter. Idén till företaget föddes ur en tanke att vilja bygga prisvärda hus med hög inredningsstandard.

”När Panghus började växa kom även behoven av ett gemensamt nätverk, en gemensam server för lagring av filer, backup samt hantering av mail. I takt med att våra byggen ökade kom även behovet av att kunna skriva ut och skanna högupplösta byggritningar.”

Lösning

Panghus vände sig till ITO Nordic för hjälp. Lösningen blev ett avtal inom IT-drift med support för 15 medarbetare. De flesta användarna kopplar upp sig via ett så kallat fjärrskrivbord, dvs man kan logga in på vilken dator som helst och det ser ut som man är på kontoret även fast man t.ex sitter hemma och arbetar. Två servrar som lagts i molnet, antivirusskydd samt backup av all data. Installation av trådlöst nätverk samt övervakning av brandvägg och switch. Dvs ett totalt åtagande att sköta Panghus IT-drift.

Panghus valde även en A3 färgmultiskrivare för utskrift och skanning av bl.a inkomna fakturor, byggritningar m.m.

Resultat

IT-driftsystemet som ITO Nordic tillhandahåller förser Panghus med hög kvalitet på kommunikation samt ökad tillgänglighet av deras filer och deras system hos medarbetarna.

”ITO har hjälpt till att säkra våra viktiga filer, ett väl fungerande nätverk och en bra support. Då vi är ute på fält mycket är det viktigt för oss att våra mobila lösningar är snabba och flexibla vilket ITO hjälper oss med.”

Som partner agerar ITO Nordic alltid snabbt och kompetent för att säkerställa att tjänsten fungerar smärtfritt. Vi värderar dem högt som leverantör.

johan-magnusson-panghus

”Känns skönt att veta att våra filer är säkrade”

Johan Magnusson, VD Panghus Ab