Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi blir er IT-avdelning!

  • Slipp ansvaret för IT och frigör interna resurser
  • Ha total kontroll över dina IT-budget, varje dag, året runt
  • IT-support i världsklass
  • Testa oss – glad eller gratis!

Kontakta oss

Äntligen enkel IT
Vår IT-lösning är enkel. Välj de IT-produkter och IT-tjänster du behöver från vår IT-meny. Allt till ett fast pris för att undvika obehagliga överraskningar på fakturan.

Vår process. Din lösning.
När du valt dina IT-produkter och IT-tjänster bygger vi lösningen åt dig i en parallell miljö till din befintliga lösning. Här kan du testa oss innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Principen är enkel: glad eller gratis.

När du är nöjd implementerar vi omedelbart lösningen. Efter det behöver du aldrig mer tänka på IT. Vi gör det åt dig. Vi ser också till att du alltid har rätt mängd data och serverkapacitet. Allt ligger i vår serverhall med högsta säkerhet som vi övervakar 24/7. Året runt.

 

Extern IT-avdelning
Vi kan ta hand om hela eller delar av din IT. Ditt behov dikterar lösningen. Och du kan alltid öka eller minska antalet licenser. Betala aldrig för mer än vad du använder.

Hosted server
Hos oss får du en serverlösning som alltid passar ditt behov. Vi fyller inte bara på med RAM-minne, processorer och ökad lagring. Vi ser till att hela tiden framtidssäkra den lösning som är bäst och billigast för dig.

IT-support
När du har ett supportavtal med oss ​​är det alltid till ett fast pris där allt ingår. Du får hjälp av vår personal på IT-supporten som kan just ditt företag och just din lösning. Dygnet runt.

IT-säkerhet
Lämna tryggt över din IT-säkerhet till oss. Vi skyddar din IT-lösning på bästa möjliga sätt och garanterar dig vår yttersta vaksamhet mot hot. 24/7, året runt. Vi erbjuder också proaktiv säkerhetsövervakning och medvetenhetsträning för anställda.

Microsoft Office 365
Ett Office 365-paket hos oss är inte bara en licenspaketering. Det är ett dynamiskt paket som vi anpassar utifrån ditt företagsbehov. Proaktivt – så du betalar aldrig för något du inte använder.

IT-analys
Låt oss analysera hela din befintliga IT-miljö. Därmed får du en översikt om din IT-lösning stödjer företagets behov och uppfyller IT-säkerhetskraven på ett optimalt sätt.

PC-hantering
Med vår PC-hantering behöver du aldrig fundera på din dator igen. Vi gör det åt dig. Varje dag. Vi tar ansvar från förberedelse och uppdatering till säkerhetskopiering och skydd.

Nätverk
Få en effektiv nätverkslösning som du kan lita på. Stark, stabil och säker – så att du kan arbeta utan avbrott. Vi lämnar dig inte förrän det fungerar.

Är du intresserad?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

CASE – Panghus

Logo - Panghus

Läs mer här

Finansiering

Förutom försäljning av dokument och IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och tjänster erbjuder även ITO
Nordic kundanpassade finansieringslösningar. Finansieringsinformation

×
Är du intresserad?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×

Finansiering

Förutom försäljning av IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och övriga tjänster erbjuder ITO
Nordic även kundanpassade finansieringslösningar. Detta för att kunna nå målet 100 %nöjda kunder, och för att det är viktigt att alla delar inom en affärsuppgörelse kan hanterassnabbt och smidigt.

De viktigaste argumenten för att hyra

Ett avtal som bland annat täcker kapital, service, försäkring, leverans, installation – det vill säga alla delar i en affärsuppgörelse.

Administrativa fördelar

En kontaktperson och en faktura som visar all kontraktsinformation efter kundens egna önskemål. Detta minimerar antalet fakturor.

Den tekniska utvecklingen

Större möjlighet att uppgradera/byta utrustning under avtalstiden.

Låg kapitalbindning

Bibehållen likviditet och soliditet.
Påverkar inte företagets checkkredit eller banklån.

Idag går ca 90 % av ITO Nordics försäljning via finansieringslösningar. Av dessa väljer 85 % av kunderna operationellt hyresupplägg, medan 15 % väljer ren leasing.