Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frukostseminarium i Waterfront Building #9

Är videokonferens optimalt för alla möten?

Att digitaliseringen har underlättat för oss i vårt dagliga arbete är vi nog alla överens om. Dagens teknik har effektiviserat och förenklat vår kommunikation, våra arbetsflöden och vårt sätt att arbeta överlag. Med ett knapptryck kan man vara delaktig och närvarande i ett möte som hålls på andra sidan jordklotet.

Men är det verkligen bra att använda videokonferens vid alla möten?

Forskning visar på att det är svårt att få fram de små men viktiga nyanserna, som skapar förtroende och bygger relationer, i en digital kommunikation. Kroppsspråk, ögonkontakt och utbytet av erfarenheter i det personliga mötet är ovärderligt. Vi visar hur vi kan sudda ut dessa gränser med knivskarp kvalitet.

Detta frukostseminarium anordnas tillsammans med Top of Heart och tillsammans kommer vi prata om videokonferens och hur du använder det för att stärka dina relationer och i vilka möten du ska prioritera videokonferens. Vi ger dig verktyg för hur du prioriterar i ditt nätverk och skapar långsiktiga relationer med hjälp av Top of Hearts forskningsbaserade 5L-prioriteringsmodell.
 

Datum: 19/10

Tid: 08.30 – 10.00 (frukost serveras från 08.15)

Adress: Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63, 101 23 Stockholm

 

Eventanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eventanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.