Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frukostseminarium i Waterfront Building #4

Du är inbjuden till Waterfront Building för det inspirerande frukostseminariet Varumärket och det digitala videomötet.

Det finns ingen starkare kanal än det personliga mötet. Där kan vi se, höra och läsa av varandra. Där är det lättare att förstå och bli förstådd. Där kan vi på det effektivaste sättet bygga förtroende, tillit och attraktion. Det är i mötet som de starkaste relationerna byggs. Det gäller för varumärken och individer. MEN. Fler och fler hinner inte med alla möten. Och många blir stressade av möten med oklara syften. Hur gör man för att hinna med? Hur gör man för att skapa effektiva möten?

En effektiv lösning är att använda sig av det digitala mötesrummet. Därför bjuder vi in till denna frukostföreläsning som med utgångspunkt videomöten också visar hur man i det digitala mötesrummet idag kan se, höra, prata, chatta med varandra. Från i stort sett alla plattformar och inte minst från mobilen. Med hög kvalitet. Dessutom kan man hantera och dela dokument. Ulf Bergman från Stolt Kommunikation berättar om Stoltmodellen, en metod som hjälper alla medarbetare att bygga och leva sitt varumärke och Fredrik Petersen från ITO Nordic presenterar teknik och tankar som skapar effektiva digitala mötesrum. Du kommer få konkreta råd, tips och verktyg som hjälper dig att skapa energifyllda och väl fungerande möten både digitalt och i realtid.

ITO Nordic erbjuder i dag komplett system för effektiva digitala mötesrum. De är extra starka på videomötessystem som passar utmärkt för organisationer och företag som har medarbetare och kunder på fler orter, vill minska resekostnaderna och minska miljöpåverkan. Systemet fungerar för små och stora konferenser, interna möten, kundmöte, utbildning och egentligen vid alla tillfällen då man behöver se varandra i ögonen och kommunicera effektivt.

Välkommen till det kostnadsfria frukostseminariet Varumärket & Det digitala mötesrummet torsdag 15 december. Frukost serveras från kl 8.00 och seminariet pågår mellan kl 8.30-9.30. Adressen är United Spaces på Klarabergsviadukten 63.

Varmt välkommen.

 

Datum: 15/12

Tid: 08.15 – 09.30 (frukost serveras från 08.00)

Adress: Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63, 101 23 Stockholm

Eventanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.