Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En bra videoutrustning är central för EasyPark

EasyPark växer så det knakar och under det senaste året har huvudkontoret i Stockholm utökat med 20 personer. För att de sju kontoren runt om i Europa ska kunna bedriva ett tätt samarbete är en bra videoutrustning central.

Företaget använder en videomötestjänst baserad på Lifesize Cloud från ITO Nordic. Nyligen uppgraderade man med ytterligare tre nya konferensutrustningar och passade dessutom på att snygga till sina konferensrum så att inga kablar syns. Idag kan alla anställda samtidigt ha 175 olika möten med 50 personer i varje möte.

– Vi har utökat vår videomötestjänst för att kunna ha fler videomöten samtidigt. Det gör även att vi slipper resor och att vi kan agera snabbare i både externa och interna möten. Det har fungerat väldigt bra. ITO Nordic har levererat precis det vi behövde och med god kvalitet, berättar Niklas Magnusson, CTO på EasyPark.

Han berättar att EasyPark är uppbyggd som en matrisorganisation, där kommunikation såväl muntlig som via video, är väldigt viktig för att lösa utmaningar länderna emellan.
– Vi har nu ITO:s videokonferenssystem i alla länder utom Spanien och Frankrike. Den här gången passade vi på att uppgradera kontoret i Tyskland och de blev otroligt nöjda med tjänsten. Nu kan vi knyta våra europeiska kontor ännu tätare, vilket innebär effektivare resultat för hela företaget, säger Niklas Magnusson, CTO på EasyPark.

KORT OM EASYPARK
EasyPark Group är ett ledande digitalt serviceföretag. Flaggskeppsprodukten EasyPark-app räknar sina användare i miljoner och finns för närvarande tillgänglig på 9 europeiska marknader samt Australien. Appen hjälper förare att hitta och betala för parkering och laddning av elfordon. EasyPark har sitt huvudkontor i Stockholm och företaget har över 150 heltidsanställda globalt.