Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hyr eller köp skrivare med smart hållbarhetstänk

 • Nya och begagnade skrivare för hyra eller köp
 • Miljömässigt och hållbart med 60% återvunnet material
 • Bestäm avtalstid, 36 månader, 48 månader eller helt bindningsfritt

Kontakta oss

Hyr hållbara och effektiva skrivare med full support och service

Vi har över 30-års samlad erfarenhet av skrivare och kopiatorer. Under den tiden har vi lärt oss vad som är viktigt för våra kunder. Idag ska maskinen hantera mer än bara utskrifter. Kopiering, scanning, dubbelsidiga utskrifter, etikettutskrifter och tjänster för automatisk beställning och hantering av toner och annat förbrukningsmaterial är standard på våra maskiner. Givetvis med marknadens bästa utskriftskvalitet och upplösning.

Andra tjänster vi erbjuder är t ex Follow Me Print där man med kodnycklar eller lösenord kan skriva ut på samtliga maskiner som är uppkopplade på samma nätverk. Där finns också möjligheten att ha flera företag på samma maskin om man till exempel är ett kontorshotell som erbjuder skrivartjänster för sina kunder. Självklart kan man idag skicka sina utskrifter trådlöst till skrivaren.

Scanna direkt till PDF och maila till rätt person/er inom och utanför organisationen. Lägg in snabbval på de personer inom organisationen och utanför som ofta behöver få en scannad PDF skickad till sig. Med användarvänliga touchskärmar kan användarna enkelt själva styra de olika funktionerna. Skulle man stöta på patrull finns vår support tillgänglig att hjälpa till och guida er rätt.

Andra tillval som är populära är multimagasin, häftning och vikning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt maskin för just er.
Vi erbjuder också en lösning att hyra skrivare!

Fördelar med att välja våra produkter

 • Ni får kvalitetsprodukter som gör arbetsdagen smidig, specifikt anpassade efter era behov
 • Ni får hållbara produkter för miljö och klimat
 • Ni får snabbt den support ni behöver om några problem uppkommer

Hållbarhet och miljö

Vi har valt att primärt jobba med Lexmark och deras maskinpark. En av de stora anledningarna är att Lexmark har branschens bästa hållbarhetspolicy. Redan 1994 var Lexmark först med att återvinna gamla skrivardelar när man byggde nya maskiner. 2012 hade Lexmark 40% återvunnet material i sina maskiner och sedan 2016 är siffran 60%, betydligt högre än branschkollegorna. Idag jobbar man även mycket med att återvinna hela maskinen genom att totalrenovera gamla maskiner så att de blir så gott som nya.

Lexmark erbjuder även en gratistjänst för återvinning av gamla toner. Som kund beställer man enkelt en kartong som man sedan fyller med toner allteftersom att tonern används upp. När kartongen är full beställer man en upphämtning så kommer Lexmark och hämtar kartongen och återvinner alla gamla toners. ITO Nordic hjälper er som kund att ordna med detta.

Mjukvaror

Vi levererar de flesta klient- och servermjukvaror. Vi hjälper ert företag med
programvaror för att ni lättare ska kunna hitta fakturor, avtal, ISO-dokument osv.

För den som vill arbeta kostnadseffektivt har vi lösningar som tar fram exakt vad ni betalar för varje skrivare. Vi har dessutom mjukvaror för att se exakt hur mycket Co2 din skrivare förbrukar. Vi hjälper er även med att skapa ert intranät.

Digitala och multifunktionella kopiatorer

Vilken typ av kopiator ni behöver beror helt på hur er arbetsplats ser ut och vad ni har för
behov. För oss är det självklart att hitta en lösning som passar er.

ITO Nordic erbjuder både digitala kopiatorer och kopiatorer med utskriftsfunktion. Våra multifunktionella kopiatorer är försedda med;

 • Utskriftsmöjlighet
 • Scanning-funktion
 • Dokumentmatning
 • Multimagasin och häftningsfunktion
 • Fax

Begagnade kopiatorer – med miljön i fokus

Vi värnar om miljön och drivs av tanken på att återanvändande gynnar kommande generationer. Vi ser därför att fullt fungerande kopiatorer kan användas igen. En kopiator som inte längre passar i en företagsmiljö kan istället fungera i en annan verksamhet och vi är stolta över att kunna erbjuda begagnade kopiatorer till våra kunder.

Sätt färg på tillvaron

En skrivare anses kanske inte vara den mest snygga prylen på kontoret. Ofta lever maskinerna ett undanskymt liv på ett avskilt ställe. Låt maskinen få liv genom vår folieringstjänst. Vi har hjälpt många företag att förvandla sin skrivare till en iögonfallande installation på kontoret. Se exempel på några av WWF’s skrivare nedan.

Hur kan dokumenthantering hjälpa er?

ITO Nordic har bred kunskap och lång erfarenhet kring mjukvaror för dokumenthantering. Vi erbjuder genuina lösningar för en smidigare dokumenthantering på jobbet. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Är du intresserad?
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

CASE – Swedol

Logo - Swedol

Läs mer här

CASE – WWF

Logo - WWF

Läs mer här

Finansiering

Förutom försäljning av dokument och IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och tjänster erbjuder även ITO
Nordic kundanpassade finansieringslösningar. Finansieringsinformation

×
Är du intresserad?
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×

Finansiering

Förutom försäljning av IT-lösningar, hårdvara, mjukvara och övriga tjänster erbjuder ITO
Nordic även kundanpassade finansieringslösningar. Detta för att kunna nå målet 100 %nöjda kunder, och för att det är viktigt att alla delar inom en affärsuppgörelse kan hanterassnabbt och smidigt.

De viktigaste argumenten för att hyra

Ett avtal som bland annat täcker kapital, service, försäkring, leverans, installation – det vill säga alla delar i en affärsuppgörelse.

Administrativa fördelar

En kontaktperson och en faktura som visar all kontraktsinformation efter kundens egna önskemål. Detta minimerar antalet fakturor.

Den tekniska utvecklingen

Större möjlighet att uppgradera/byta utrustning under avtalstiden.

Låg kapitalbindning

Bibehållen likviditet och soliditet.
Påverkar inte företagets checkkredit eller banklån.

Idag går ca 90 % av ITO Nordics försäljning via finansieringslösningar. Av dessa väljer 85 % av kunderna operationellt hyresupplägg, medan 15 % väljer ren leasing.