Stäng kontakt

Kontakta oss

Vi ringer upp dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Support

Vi vill att ni ska vara nöjda! För att säkerställa funktionen och driftsäkerheten arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt servicekoncept. Med vår rikstäckande service kan vi hjälpa er var ni än befinner er i Sverige.

Felanmälan
  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Minimala driftstörningar leder till ökad produktivitet

Vi vill minimera akuta fel på er utrustning. Samtliga enheter är designade för förebyggande underhåll och enkelt utbyte av delar som normalt slits i en kontorsmaskin. De är så enkla att byta att ni kan göra det själva! Vid ett servicebesök byter vi ut delar i förebyggande syfte och kan på så sätt ofta undvika problem innan de uppstår. Vårt sätt att arbeta med förebyggande service i kombination med att ni själva kan byta ut delar gör att ni får minimalt med driftstörningar och ökad produktivitet.

Snabb och effektiv service

Kontakta oss om ni behöver hjälp med er utrustning, skrivare, multifunktionsskrivare, kopiator, server eller annan IT-drift. Beroende på problem kan vi hjälpa er direkt på telefon alternativt skicka ut servicetekniker som hjälper er på plats. Hos oss får ni en snabb och effektiv service.

Servicetekniker

Samtliga servicetekniker är välutbildade och är måna om att snabbt hjälpa er som kund. De senaste årens snabba utvecklingstakt och behov vad gäller "IT-kompetens" har medfört att såväl servicetekniker, serviceanalytiker som säljare genomgått en utveckling och utbildning för att möta marknadens höga krav vad gäller kompetens.

OBS! Vi kan ej erbjuda skrivarservice till privatpersoner!